Om os

Om Holbæk station cykler

Hos Holbæk station cykler er det vores ambition at give vores kunder den absolut bedste service og købsoplevelse. Alle vores medarbejdere er passionerede omkring cykling og har derfor et stort indblik i alle brugsområder og cykeldiscipliner, hvorfor vi altid vil kunne give dig den bedst mulige vejledning, uanset om du leder efter en ny mountainbike, landevejscykel, citybike eller en ny børnecykel til dit barn.  Eller om du vil have vejledning om de bedste MTB dæk til netop dit brug, de bedste rengøringsprodukter til din lækre carbon racer eller noget helt helt andet.
Vi har mange tusind varenumre, men finder du ikke de varer eller oplysninger du har brug for her på siden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, vi står altid parat til at svare på spørgsmål og hjælpe dig bedst muligt.
Holbæk station cykler butik findes i Holbæk, se adressen i bunden af siden. Stationscykler.dk har til formål at sælge cykler, tilbehør samt komponenter i vores fysiske butik samt over Internettet. Samt at samle og reparere alle former for cykler. Alle cykler bestilt hos Stationscykler.dk leveres 100% samlet.

Du kan kontakte os på Stationscykler@gmail.com
Eller på tlf: 59411304
Telefonen er åben:
Mandag til fredag 08:00-18:00
Lørdag 09:00-15:00
OBS!!!!
Hvis du ønsker at indlevere din cykel til reparation før vores åbningstider, kan du låse cyklen ude foran butikken og smide nøglen i postkassen.

Har vi ikke lige netop det produkt du leder efter, hjælper vi naturligvis meget gerne med at finde et alternativ, og vi tager selvfølgelig også gerne specialprodukter hjem til dig, kontakt os for information om leveringstid og pris.
Hos Stationscykler.dk er det vores mål at levere de nyeste og mest attraktive produkter, som vores kunder efterspørger til en attraktiv og billig pris. For at være konkurrencedygtige og sikre at vores priser er attraktive og lave, udfører vi løbende priskontrol hos vores konkurenter, så du altid kan handle trygt hos os. Skulle du imidlertidigt finde en vare billigere hos en af vores danske konkurrenter, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan undersøge om vi kan lave prismatch på denne vare.
Bemærk at der kan være forskel på priserne online og i den fysiske cykelbutik i Holbæk.

Holbæk station cykler Aps
Jernbaneplads 1
4300 Holbæk
CVR nr. 37311987