Regler & betingelser

Handelsbetingelser.Priser
Alle priser er angivet i Danske kroner og incl. 25% moms.
I webshoppen kan betales med Dankort 
Der tages ikke gebyr ved betaling med kort på Stationscykler.dk 

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. De data du sender i forbindelse med køb på Stationscykler.dk er krypterede (SSL), og kan således kun læses af PBS. Hverken Stationscykler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Der kan aldrig trækkes et større beløb end du har godkendt ved købet, og betalingen for købet trækkes først, når varen afsendes fra:

Holbæk station cykler APS
Jernbaneplads 1
4300 Holbæk 
CVR. 37311987
Tlf. 59411304
Når du handler med Stationscykler.dk indgås aftaler på dansk.

Tilbehørspakke

Stationscykler.dk tilbyder tilbehørspakker til specialpris til udvalgte modeller. Indholdet heraf kan opgraderes efter behov mod et mindre beløb. Pakken kan kun vælges som tilkøb til ny cykel, og der kan kun tilkøbes en pakke pr. cykel.

Fragt og Levering
Småpakker sendes med Post Danmark. Der leveres kun til erhvervsadresse eller Post Danmark udleveringssted i Danmark. Der tilkommer ekstra omkostninger ved levering til Færøerne og Grønland.
Alle varer i webshoppen er som udgangspunkt lagervarer, men vi tager forbehold for udsolgte varer eller forsinket levering fra vore leverandører.
Leveringstid er 1 – 3 hverdage, eller efter aftale. I tilfælde af forsinket levering vil du blive kontaktet.
Fragtomkostninger småpakker: kr. 49,00
Fri fragt ved køb over kr. 500,00

Cykler leveres gratis med egen vogn til køber med maks 20km afstand fra butikken. Når du handler cykler på webshop, har du fravalgt vores præcise cykelindstilling . Alligevel, og for at opfylde vor leverandørers krav til garanti, vil vi aflevere cyklen personligt, indstille cyklen til dig, og instruere dig om brug og vedligeholdelse. Betaling for cyklen trækkes på leveringsdagen. I tilfælde af forsinket levering vil du blive kontaktet.
Leveringstid på cykler er 2– 7dage, da en cykel skal samles og kontrolleres af vor faguddannede mekaniker, eventuelt ekstraudstyr skal monteres, hvorefter cyklen smøres, pumpes og i øvrigt gøres klar til levering.
Fragtomkostninger cykler:
Radius på 20km: Gratis levering
Levering med fragtmand kan aftales, pris kr. 400,00.

Afbestilling
Du kan sagtens afbestille en allerede afgivet ordre. Du skal blot sende mail til Stationscykler@gmail.com, mærk med ”afbestilling”, eller ringe på telefon 59411304, inden kl. 16.00 samme dag ordren er afgivet. Husk at notere navnet på den medarbejder, som har modtaget din afbestilling. Ved senere afbestilling gælder reglerne for returret.

Reklamationsret
Der er selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du handler på Stationscykler.dk. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, få afslag i prisen eller få pengene retur, afhængigt af den konkrete situation. Dette er selvfølgelig betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ved produktet ikke skyldes forkert brug eller nogen skadevoldende hændelse.
Der skal reklameres snarest muligt efter du har konstateret mangel ved varen. Hvis reklamationen sker indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, anses reklamationen for rettidig. Oplysning om og kort beskrivelse af manglen skal mailes til Stationscykler@gmail.com
Rimelige fragtomkostninger til returnering af vare i forbindelse med berettiget reklamation vil blive refunderet.

Når en vare skal retur sendes den forsvarligt indpakket til:
Holbæk Station Cykler APS
Jernbaneplads 1 
4300 Holbæk 
CVR. 37311987 
Husk at få kvittering for afsendelse.

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lign.

Returret
Holbæk Station Cykler giver fuld fortrydelsesret på varer købt på Stationscykler.dk
Hvis du fortryder købet skal du senest 14 dage efter modtagelse meddele dette på email til Stationscykler@gmail.com
Senest 14 dage herefter skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, samt i original emballage, til:
Holbæk Station Cykler APS 
Jernbaneplads 1 
4300 Holbæk 

Vedlæg gerne begrundelse for returnering (så vi evt. kan rette beskrivelsen af varen på webshoppen), samt faktura med Bank registreringsnummer og kontonummer, hvortil pengene ønskes overført.

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende.
Ved returnering skal du selv betale for fragtomkostninger fra dit hjem til Holbæk Station Cykler.
Du kan fortryde et køb selvom varen er brugt.
En vare er brugt, hvis den bruges ud over hvad der er muligt i en fysisk butik.
Er varen brugt foretager Holbæk Station Cykler en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger.
Den værdiforringelse der her måtte være, skal du ikke have retur.
Se mere på: forbrugerombudsmanden.dk og forbrug.dk


Privatlivs politik
Vi registrerer kun dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Når du handler med Stationscykler.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Disse oplysninger er nødvendige for, at handlen kan gennemføres og vi kan sende varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcis hvilke oplysninger, der er registreret og hvorfor. Du har altid ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig, og ret til at gøre indsigelse om registreringen. Henvendelse herom rettes til Stationscykler.dkvia e-mail Stationscykler@gmail.com. Personoplysningerne opbevares i 5 år (pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter de slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Alle registrerede oplysninger bliver behandlet efter persondataloven. Oplysninger afgivet til Stationscykler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved handel gemmes cookies lokalt på computeren. Vores server registrerer trafik uden at registrere personlige oplysninger. På Stationscykler.dk anvendes log statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte Stationscykler.dk att. Asef Behsudi, Tlf. 59411304. Skulle det mod forventning ikke være muligt at opnå en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet.
Vejledning herom findes på Forbrugerklagenævnets hjemmeside www.kfst.dk.


Standardfortrydelsesformular
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Du kan vælge om du vil sende fortrydelsesformularen pr. post eller om du vil sende oplysningerne i formularen til os på e-mail. Bemærk at fortrydelsesretten først træder i kraft når vi har modtaget dine oplysninger.

Pr. post til:
Holbæk Station Cykler APS
Jernbaneplads 1
4300 Holbæk

Eller pr. e-mail til:
Stationscykler@gmail.com
Kundeservice: tlf. Tlf.: +45 59411304

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

Bestilt d.:___________________

Modtaget d.:___________________

Kunde navn:

Kunde adresse:

Dato:
___________________________________________________
Kundens underskrift (kun hvis du indsender formularen med alm. post)

 Privatlivspolitik

Vi registrerer kun dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.


Når du handler med Stationscykler, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.


Disse oplysninger er nødvendige for, at handlen kan gennemføres og vi kan sende varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcis hvilke oplysninger, der er registreret og hvorfor. Du har altid ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig, og ret til at gøre indsigelse om registreringen. Henvendelse herom rettes til Stationscykler.dk via e-mail Stationscykler@gmail.com. Personoplysningerne opbevares i 5 år (pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter de slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Alle registrerede oplysninger bliver behandlet efter persondataloven. Oplysninger afgivet til kibaek-cykler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Ved handel gemmes cookies lokalt på computeren. Vores server registrerer trafik uden at registrere personlige oplysninger. På Stationscykler anvendes log statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.