Leveringsinformation

Vi leverer fra dag til dag med Postnord.
Du vælger selv hvordan du vil have din pakke leveret, om det skal være på din privat eller arbejds adresse, eller om det passer dig bedre at få leveret til en pakkeshop.
Gratis fragt ved køb over kr. 500,-

Når du handler hos Stationscykler.dk har du også mulighed for selv at afhente din ordre i vores cykelbutik i Holbæk.

Cykler leveres med egen vogn til køber. Når du handler cykler på webshop, har du fravalgt vores præcise cykelindstilling. Alligevel, og for at opfylde vor leverandørers krav til garanti, vil vi aflevere cyklen personligt, indstille sadelhøjden til dig, og instruere om brug og vedligeholdelse. Betaling for cyklen trækkes på leveringsdagen. I tilfælde af forsinket levering vil du blive kontaktet.
Leveringstid på cykler er 2– 7dage, da en cykel skal samles og kontrolleres af vor faguddannede mekaniker, eventuelt ekstraudstyr skal monteres, hvorefter cyklen smøres, pumpes og i øvrigt gøres klar til levering.
Fragtomkostninger cykler:
Radius på 20km: Gratis levering
Radius 20km– 100km: 7kr. pr. km. (efter Krak ruteplanlægning)
Fragtomkostning oplyses ved ordrebekræftelse, og betales kontant ved levering. Nærmere aftale omkring leveringstid og sted aftales via mail eller telefon. Modtager af cyklen skal kunne fremvise ID og eventuelt
fuldmagt. Levering med fragtmand kan aftales, pris kr. 400,00.

***OBS! Læs nedenstående før du vælger afhentning***
Når din ordre er pakket og klar til afhentning, vil du modtage besked på tlf/mail om at den er klar. Du kan ikke afhente før du modtager denne besked. Når du kommer for at hente pakken, skal du huske at medbringe dit ordre nr. samt billedlegitimation. Vi kan ikke udlevere dine varer uden dette.
Holbæk Station Cykler APS
Jernbaneplads 1
4300 Holbæk

Åbningstider
Mandag til fredag
08:00 - 18:00
Lørdag
09.00-15.00